CATEGORII

TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.imageprint.ro este proprietatea firmei IMAGEPRINT MEDIA S.R.L., cu sediul in Strada Drumul Taberei, nr. 60, bl G II 7, parter, ap. 6, sector 6, Bucuresti, cod fiscal RO 37933602, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/11846/2017.

Prin utilizarea site-ului, utilizatorul isi exprima acordul cu termenii si conditiile descrise in continuare. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

1. DEFINITII:

Site – domeniul www.imageprint.ro

Vanzator –  societatea IMAGEPRINT MEDIA SRL

Cumparator – persoana fizica sau persoana juridica sau orice entitate juridica ce efectueaza o Comanda

Client – persoana fizica sau persoana juridica care are sau primeste acces la Continut

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri de pe Site

Contract – reprezinta comanda confirmata de catre vanzator (confirmarea unei comenzi se poate face doar telefonic sau electronic) cu cumparatorul care a initiat o solicitare pentru achizitie bunuri sau servicii din site

Bunuri – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a comenzii realizate de acesta din urma

Cont – sectiune din Site ce este compusa dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre acesta si despre istoricul Cumparatorului in Site.

Continut:

 • toate informatiile (texte, imagini, multimedia, etc) accesibile de pe Site care pot fi vizualizate, vizitate sau altfel accesate prin folosirea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau prin orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie transmisa prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului
 • informatii cu privire la Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada de timp;
 • Termenii si Conditiile site-ului si orice alta informatie cu privire la comenzi, plati, livrare, returnare, etc
 • Specificatii – toate caracteristicile (preturi, imagini, instructiuni aplicare, etc) si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt prevazute in Comanda.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator

Newsletter – mijloc de informare, exclusiv electronic, prin posta electronica, asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

2. COMANDA – INREGISTRAREA SI CONFIRMAREA UNEI COMENZI

Preturile Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei si includ T.V.A.

Preturile pentru Bunurile si/sau Serviciile pot fi modificate fara o notificare in prealabil a acestora.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor pe Site (imagini statice/ dinamice/ prezentari multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

        Produsele din site, pot fi comandate astfel:

a)   online – prin adaugarea produsului in cosul de cumparaturi, bifand optiunile disponibile (acolo unde exista) si parcurgerea pasilor pentru comanda (crearea unui cont, date de livrare, date de facturare, etc)

b)   prin solicitare cerere de oferta – folosind formularul din sectiunea CONTACT sau formularele din paginile de produse ce necesita configurare precum: PRINTURI MARI, MATERIALE RIGIDE, LITERE VOLUMETRICE, CASETE LUMINOASE, ETC

c)  chat online – folosind sistemul de chat online aflat in partea de jos a paginii

d) whatsapp – prin intermediul programului whatsapp folosind numerele de telefon din site

e)  telefonic – la numerele de telefon din site (din pagina de produs sau din sectiunea CONTACT)

f)   prin e-mail – la adresele de email prezentate in site: office@imageprint.ro; vanzari@imageprint.ro

g) retele socializare – prin intermediul altor canale de socializare care au trimitere catre site: facebook, intragram, youtube, pinterest, twitter, etc

Prin lansarea unei comenzi (eletronic sau telefonic) prin intermediul magazinului online www.imageprint.ro, cumparatorul este de acord cu forma si calea de comunicare prin care vanzatorul isi desfasoara operatiunile (electronic sau telefonic).

Dupa plasarea comenzii, cumparatorul va fi contactat telefonic de catre un operator ce va solicita confirmarea comenzii (se valideaza comanda).

Toate comenzile plasate in zilele lucratoare (de luni pana vineri) pana la ora 17:00 PM vor fi validate in aceasi zi. Comenzile plasate pe site dupa ora 17:00 in cursul saptamanii sau in weekend vor fi validate si preluate in dimineata urmatoarei zile lucratoare.

Inregistarea si confirmarea comenzii presupune urmatorii pasi:

 • Cumparatorul initiaza comanda in site sau prin orice alta cale prezentata mai sus, pentru bunurile dorite de acesta
 • Vanzatorul valideaza comanda cu Cumparatorul si confirma comanda
 • Cumparatorul furnizeaza Vanzatorului date corecte si complete necesare validarii comenzii:

– numele si prenumele Cumparatorului ( daca este persoana fizica) sau nume companie/cod fiscal/ numar de inregistrare la Reg.Comertului ( daca este persoana juridica)

– adresa pentru facturare

– adresa pentru livrare

– numar de telefon de contact si optional adresa de email

– stabilirea metodei de plata pentru produsele solicitate

Validarea comenzi de catre Vanzator consta in contactarea Cumparatorului pentru verificarea datelor comenzii (electronic sau telefonic):

 • Datele clientului si informatiile necesare facturarii/livrarii/platii
 • Informatii despre produsul solicitat
 • Validarea stocului pentru produsul solicitat si a termenului de executie/livrare si obtinerea acceptului din partea clientului pentru acestea

Comenzile plasate in site sau prin orice cale electronica/telefonica prezentata mai sus, care se afla in una din situatiile urmatoare, NU vor fi preluate/executate/livrare catre client si se vor ANULA de catre Vanzator:

 • Comenzile care contin date eronate sau incomplete (ex: date livrare incomplete sau eronate, numar de telefon gresit, etc)
 • Comenzile care in urma validarii nu sunt recunoscute de clienti (ex: clientul sustine ca nu a plasat comanda in cauza)
 • Comenzile pentru care plata OP (transfer bancar) sau plata online (prin card) nu au fost executate
 • Comenzile care nu pot fi validate cu clientul din varii motive (nu raspunde la telefon, nu are semnal la telefon, nu se poate lua legatura cu cumparatorul in nici o forma, etc)
 • Comenzile care necesita confirmare asupra graficii si nu se poate obtine acordul pentru simularea grafica sau in cazul in care fisierele grafice trimise de client nu sunt conforme, iar acesta nu poate furniza fisierele corecte pentru realizarea produslui comandat
 • Produsul nu mai este pe stoc
 • Produsul este indisponibil (nu mai poate fi realizat din varii motive sau nu mai exista in stoc intern/stoc furnizor)
 • activitatea Clientului/Cumparatorului pe Site, conduita sau actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul sau exista un istoric negativ al activitatii acelui client
 • comanda este din partea unui Client/Cumparator cu care a existat un litigiu anterior referitor la efectuarea unei plati anterioare.
 • In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit (datorita unei erori din platforma site-ului), inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a ANULA comenzile ce contin aceste produse si de a anunta clientii in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
 • In cazul in care s-au identificat erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul (pret afisat eronat) sau o oferta promotionala al carei termen a expirat sau are erori de continut.

Comenzile care sunt imposibil de validat cu clientul (date eronate, contacte gresite, etc) sau care se afla in una din situatiile de mai sus si care au fost achitate in prealabil de catre acesta (OP – transfer bancar sau ONLINE cu cardul) nu vor fi realizate din motiv de neconfirmarea si nevalidare cu clientul si se vor returna sumele de bani achitate catre conturile bancare din care au fost platite de cumparator.

In situatia in care informatiile legate de facturarea sau livrarea produselor sunt incomplete sau contin erori, ne rezervam dreptul de a amana livrarea produselor pana la clarificarea acestora. In cazul informatiilor eronate sau incomplete ce nu au putut fi clarificate cu clientul, ne asumam dreptul de a refuza onorarea livrarii.

3. DISPONIBILITATEA PRODUSELOR DIN SITE

Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate in baza de date.

O comanda care contine produse afisate in site cu urmatorul status: STOC, STOC FURNIZOR, STOC LIMITAT nu poate fi onorata in cazul in care pe acelasi produs a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, astfel stocul epuizandu-se – aceasta informatie fiind transmisa clientului in momentul validarii comenzii.

Facem toate demersurile necesare de a actualiza cat mai des informatiile din site cu privire la stoc, astfel incat cumparatorul sa nu intampine o situatie neplacuta cu privire la disponibilitatea produsului dorit.

O comanda care contine produse afisate in site cu urmatorul status: LA COMANDA sau REALIZAT/personalizat la COMANDA va fi onorata in ordinea cronologica in care a fost inregistrata in baza de date.

In cazul in care nu putem livra un produs sau nu putem executa o comanda, motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu mai este disponibil sau nu mai exista in stocul furnizorilor sau din alte cauze economice/legislative/etc ( precum probleme de import, intarzieri fara termen la produsele din import, defectiune majora a unui utilaj de print intern sau al furnizorului, lipsa stocului de materii prime necesare realizarii produsului in piata interna sau externa, etc) vom informa clientul despre aceasta indisponibilitate, incercand sa oferim produse si servicii adiacente, inlocuitoare, astfel incat sa putem ajuta si sprijini clientul cu solutii optime.

Vom face insa toate demersurile posibile pentru anuntarea indisponibilitatii unui produs comandat in cel mai scurt timp posibil (prin apel telefonic, mesaj telefonic sau email).

4. TERMENUL DE LIVRARE

        Termenul de livrare al comenzilor difera de la un produs la altul, in functie de complexitatea lucrarii, specificul produselor/ serviciilor, de modalitatea de productie si timpii standard pentru realizarea a unui anumit produs, dar si de sezonalitatea anumitor produse si supra-cererea din piata pentru un produs/intr-o anume perioada.

Acest termen este comunicat in site in pagina de produs si este un termen aproximativ calculat, acesta putand fi diferit in functie de:

 • ordinea cronologica a preluarii comenzilor venite din site sau orice alta cale electronica sau telefonica

 • termenul se calculeaza din momentul validarii comenzii, a graficii ( daca necesita acord pe simularea grafica) si a confirmarii de plata si inregistrarea acesteia

 • termenul de executie este comunicat catre client si validarea comenzii cu clientul reprezinta acordul implicit al acestuia privind termenul de livrare

Comanda cu produse va ajunge la client in 24-48 ore (1-2 zile lucratoare) din momentul in care predam coletul curierului.

Termenul de livrare a comenzilor este de 24/48 ore. In cazul in care, din motive ce nu tin de Vanzator si sunt considerate exceptionale (zile nelucratoare, perioade foarte aglomerate – de tipul Black Friday – sau conditii meteorologice nefavorabile, care nu permit realizarea transportului in bune conditii), firma de curierat depaseste termenul de livrare, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru acest lucru.

Livrarea produselor se face prin curierat rapid. Nu expediem colete prin Posta Romana.

Imageprint Media S.R.L. va face tot posibilul pentru respectarea termenelor de livrare mentionate Clientului/Cumparatorului prin e-mail sau telefonic. Totusi, nu suntem responsabili de intarzierile de livrare sau pierderile de colete ce au fost provocate de catre un tert sau determinate de o cauza imprevizibila.

5. MODALITATEA SI CONDITII DE LIVRARE

        Livrarea este GRATUITA, daca valoarea comenzii depaseste 500 lei.

        Daca valoarea comenzii este mai mica de 500 lei, costul de livrare este:

 • 25 lei pentru livrarile in Bucuresti

 • 30 lei pentru livrarile in tara

Cumparatorul trebuie sa furnizeze in momentul plasarii Comenzii adresele de facturare si livrare reale si corecte.

Livrarea produselor se face prin intermediul curieratului rapid, la adresa furnizata de Cumparator in momentul realizarii Comenzii.

De asemenea, deteriorarile, distrugerile sau pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar cad in sarcina transportatorului.

Produsele pe care le comercializam sunt considerate produse fragile. Pentru a ne asigura ca ajung in siguranta la destinatie, produsele sunt ambalate corespunzator folosind folii de protectie, cutii de carton si tuburi din carton presat. 

In cazul in care coletul nu a fost receptionat in cadrul termenelor indicate, vom sesiza situatia catre firma de curierat cu scopul de a stabili care sunt cauzele ce au dus la aceasta situatie si pentru a ne asigura de livrarea coletului cat mai rapid.

Atentie: In cazul livrarilor prin curierat este recomandat ca inaintea receptiei sa fie verificata integritatea produselor si ambalajului comenzii, produsul (produsele) sa fie verificate pentru a nu prezenta defectiuni fizice cauzate de transport. Este recomandat ca verificarea sa fie facuta in prezenta agentului de curierat in momentul receptionarii comenzii, in cazul sesizarii unei neconformitati, aceasta sa fie consemnata in procesul verbal intocmit intre curier si client, iar sesizarea facuta in maximum 48 de ore de la receptionare, la adresa de e-mail : office@imageprint.ro. Sesizarea trebuie sa contina informatii despre comanda, despre starea produsului si poze cu produsul/ ambalajul cu probleme.

6. MODALITATEA DE PLATA

        Exista urmatoarele modalitati de plata a produselor comandate:

     a)   Plata la livrare (RAMBURS) – se realizeaza la livrarea produselor de catre curier – doar pentru comenzile mai mici de 300 lei

     b)   Prin transfer bancar (OP)– se realizeaza inainte de livrarea produselor, in baza unei facturi emise in prealabil, ce contine toate datele firmei, precum si contul bancar catre care se poate face plata

     c)   Plata cu cardul (plata online)– se realizeaza online in site, inainte de plasarea comenzii

7. RETURNAREA SI GARANTIA PRODUSELOR

Produsele personalizate, realizate la comanda dupa specificatiile cumparatorului ( ex: la anumite dimensiuni, cu anumita grafica specificata de client, personalizate cu anumit logo, etc) si care contin in site (in pagina de produs) specificatia “PERSONALIZAT LA COMANDA”, nu se pot returna conform art.10 din Ord. 130/2000.

Conform art. 10 din Ordonanta 130/2000, nu se pot returna produsele personalizate la cererea clientilor.

Produsele care fac parte din categoria produselor personalizate la cererea clientilor si care nu se pot returna conform art. 10 din Ordonanta 130/2000 sunt:

 • FOTOTAPETE DE PERETE – personalizate cu poza preferata de client (poza din portofoliul nostru sau cu poza clientului) si cu dimensiunile dorite de acesta

 • TABLOURI CANVAS – personalizate cu poza preferata de client (poza din portofoliul nostru sau cu poza clientului) si cu dimensiunile dorite de acesta

 • STICKERE PERSONALIZATE – toate produsele din aceasta categorie din site

 • OBIECTE PERSONALIZATE – toate produsele din aceasta categorie din site

 • PRINTURI TIPOGRAFICE– toate produsele din aceasta categorie din site

 • PRINTURI MARI– toate produsele din aceasta categorie din site

 • MATERIALE RIGIDE– toate produsele din aceasta categorie din site

 • LITERE VOLUMETRICE– toate produsele din aceasta categorie din site

 • CASETE LUMINOASE– toate produsele din aceasta categorie din site

Exceptie: Daca aceste produse din categoriile de mai sus contin defecte de fabricatie, piese incomplete sau defecte, inscriptionare gresita sau neconforma, sparturi, crapaturi, rupturi, pete inestetice ce nu pot fi sterse va rugam sa ne sesizati aceste probleme la numerele de telefon: 0722.449.700/0720.874.770. Colegii nostri vor prelua sesizarea dvs si o va va ajuta in remedierea situatiei dupa caz:

 • Inlocuirea pieselor defecte
 • Inlocuirea produsului si/ sau restituirea valorii acestora

Tinand cont de natura produselor, foliile pentru geam, autocolantele, tapetul si stickerele se pot returna doar daca NU au fost aplicate.

Nu se considera defecte si nu fac obiectul returnarii produselor urmatoare situatii:

 • Produsele deteriorate la transport din vina transportatorului
 • Diferentele de nuante si culori de la imprimare, deoarece exista posibilitatea ca pe ecranul dispozitivului utilizat (desktop, laptop, tableta, telefon, etc) culoarea sa fie mai inchisa sau mai deschisa, in functie de luminozitatea si setarile ecranului folosit.

Modelul de culoare utilizat de aceste dispozitive este RGB, iar pentru tipar modelul de culoare folosit este CMYK.

 • Reactiile adezivului la contactul cu suprafata de aplicare si deteriorarile produsului din cauza efectuarii montajului necorespunzator:
 1. In cazul foliilor de sablare, de protectie solara, decorative autoadezive sau electrostatice, de antiefractie si securitate: in urma aplicarii acestora pot aparea urme/pete albicioase sub folie. Acestea reprezinta o reactie a adezivului cu apa, dar si ca urmare a miscarii de racletare a foliei. Adezivul se va usca treptat, urmele vor disparea si aspectul foliei se va uniformiza in aproximativ 1-2 saptamani de la aplicare, in functie de cat de pronuntate erau initial si de temperatura la care sunt expuse geamurile (in perioada foarte rece uniformizarea poate dura pana la 3 saptamani)
 2. In cazul fototapetului din hartie, montajul nu este acoperit de garantie; produsul nu poate fi returnat si nici contravaloarea acestuia nu poate fi returnata din cauza problemelor aparute la montaj (operatiune asupra careia Vanzatorul nu are nici un control)

In cazul fototapetelor (din hartie, din autocolant sau cel autoadeziv si lavabil), acestea se livreaza impreuna cu instructiuni de montaj. Recomandam citirea cu atentie si respectarea acestora pentru evitarea oricarui eveniment ce poate conduce la probleme de montaj si deteriorarea produsului.

Intructiunile de montaj se regasesc si in paginile produselor care necesita montaj, dar si in rubrica de SHOP din partea de sus a site-ului.

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru erori de montaj sau de utilizare/intretinere a produselor comercializate.

Costul transportului de retur este suportat de catre client:

 • 25 lei din Bucuresti in Bucuresti
 • 30 lei din tara catre Bucuresti

Cumparatorul are dreptul sa sa returneze un Bun, in termen de 15 zile calendaristice, exceptie facand cele care nu pot fi returnate conform art.10 din Ord. 130/2000 sau cele care nu fac obicetul returnarii ( a se vedea mai sus situatiile), fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare (costul transportului pentru retur fiind suportat de catre client). Returnarea banilor se va face prin transfer bancar (clientul va oferi informatii despre contul IBAN, titularul contului si banca).

Astfel, potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau de renuntare la un Serviciu expira in termen de 15 zile de la ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a bunului comandat.

Returnarea produselor se va face prin Curier Rapid.

Returnarea produselor se face prin utilizarea ambalajelor originale si reambalate cu atentie, astfel incat produsul sa nu ajunga deterioarat de la transport datorita modului de impachetare/manevrare si transport – lucru care va conduce la refuzul produsului returnat.

Adresa de livrare a coletelor cu produse returnate este: Str. Drumul Taberei, nr 60, bl GII7, parter, ap 6, sector 6, Bucuresti, catre IMAGEPRINT MEDIA SRL.

Daca aveti nevoie de suport cu privire la returnarea produselor, cumparatoul poate apela la:

In momentul in care un produs returnat ajunge la sediul Vanzatorului, acesta este inspectat si analizat pentru verificarea integritatii sale sau pentru verificarea defectelor reclamate.

Dupa verificarea returului, in functie de aspectele vizualizate si analizate se va procesa returului, astfel:

 1. ACCEPT RETUR – se va initia procedura de inlocuire a produsului, daca clientul a solicitat acest lucru sau dupa caz, restituirea contravalorii produsului in contul IBAN trimis de catre client

 2. REFUZ RETUR – daca se constata ca produsul s-a intors cu probleme ( ex: fara o piesa, metraj incomplet, ambalat necorespunzator si deteriorat la transport din aceasta cauza, depasirea termenului legal de retur, etc) – in acest caz se va contacta Cumparatorul pentru a i se comunica motivul refuzului de returnare a produsului

Termenul de procesare a unui retur este de 10 zile din momentul in care Vanzatorul a intrat in posesia produsului returnat.

Produsele pe care le comercializam beneficiaza de garantie astfel:

 • FOTOTAPETE DE PERETE – 12 luni (la interior)

 • TABLOURI CANVAS – 12 luni (la interior)

 • FOLII DE GEAM – 12 luni ( la interior)/ 6 luni (la exterior)

 • SISTEME DE AFISAJ – 12 luni (la interior)/ 6 luni (la exterior)

 • AUTOCOLANTE – 12 luni (la interior)/ 6 luni (la exterior)

 • STICKERE PERSONALIZATE – 12 luni ( la interior)/ 6 luni (la exterior)

 • OBIECTE PERSONALIZATE – 6 luni

 • PRINTURI TIPOGRAFICE – 6 luni

 • PRINTURI MARI – 12 luni (la interior)/ 6 luni (la exterior)

 • MATERIALE RIGIDE – 12 luni (la interior)/ 6 luni (la exterior)

 • LITERE VOLUMETRICE – 12 luni (la interior)/ 6 luni (la exterior)

 • CASETE LUMINOASE – 12 luni (la interior)/ 6 luni (la exterior)

Garantia produselor se refera la:

 • Defecte de fabricatie

 • Decolorare

 • Exfoliere

Nu sunt acoperite de garantie produsele deteriorate din cauzele:

 • Manevrare eronata

 • Utilizare necorespunzatoare

 • Montaj nespecializat

 • Conditiile de intretinere a produsului nu au fost respectate

 • Prezinta defecte provocate din vina utilizatorului ca urmare a exploatarii neglijente, a accidentelor sau a nerespectarii instructiunilor de montaj

Produsele de natura consumabila nu fac obiectul garantiei.

Vanzatorul asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor Art.4/Art.5 din H.G. nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele comercializate pe site-ul www.imageprint.ro, nu pun in pericol viata, sanatatea si securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu Ordonanta nr. 21/1992, Legea nr. 608/2001 si H.G. 448/2005.

8. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA (DREPTUL DE AUTOR)

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate firmei SC IMAGEPRINT MEDIA SRL si nu se pot folosi sau copia fara acordul scris al proprietarului.

Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului;

Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Continutul, astfel cum este definit in preambul (sectiunea Definitii), incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorului.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri comerciale sau copierea informatiilor din site ( imagini, descrieri, instructiuni montaj, specificatii, etc) pentru a fi expuse pe alte site-uri sau retele de socializare, ori in orice fel de expunere online sau offline.

Continutul Site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma catre terte parti, incluzand forma electronica, fara permisiunea anterioara scrisa a Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a afisa pe Site, cu titlul de prezentare, imagini cu produsele realizate de catre acesta pornind de la grafica Cumparatorului, locatiile in care s-au desfasurat montaje sau logo-urile acestora.

9. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC IMAGEPRINT MEDIA SRL colecteaza date cu caracter personal, pe paginile sale, numai cu acordul voluntar al utilizatorului sau al clientului, in urmatoarele scopuri:

 • Procesarea, validarea comenzii si facturarea produselor comandate
 • Rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele pe care acesta intentioneaza sa le achizitioneze/le-a achizitionat;
 • Pentru a asigura accesul acestuia la serviciile oferite;
 • Contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • Contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii.

La solicitarea explicita a utilizatorului, www.imageprint.ro se obliga sa rectifice, sa actualizeze, sa stearga si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor legale in vigoare.

Informatiile publicate de utilizatori in link-ul “contact”, sunt considerate neconfidentiale, lipsite de drepturi de proprietate si intra de drept in proprietatea www.imageprint.ro fara nicio obligatie de a acorda despagubiri, compensatii in bani sau de alta natura celor care le-au furnizat. 

Politica de confidentialitate a SC IMAGEPRINT MEDIA SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client sau utilizator exclusiv pe site. SC IMAGEPRINT MEDIA SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

SC IMAGEPRINT MEDIA SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului/Utilizatorului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.


SC IMAGEPRINT MEDIA SRL garanteaza ca datele personale ale Clientului, colectate prin intermediului formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic. SC IMAGEPRINT MEDIA SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

In temeiul Legii 677/2001 drepturile persoanei vizate in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal sunt: dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul de opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a se adresa justitiei.

10. LIMITAREA RASPUNDERII SI DISPOZITII FINALE

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor Termeni si Conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Fotografiile au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Echipa Imageprint face toate eforturile pentru a elimina posibile erori.

Imaginile au caracter informativ si sunt folosite in scop de prezentare. Produsele nu se afla in stoc, sunt realizate numai in cazul in care exista cerere pe acest produs. Pentru realizarea produsului cu imaginea prezentata se va obtine in prealabil acordul si dreptul de utilizare a acesteia din partea autorului fotografiei. In cazul in care autorul fotografiei nu este de accord cu utilizarea imaginii sale, acest produs nu va fi realizat pentru a nu crea nici un prejudiciu autorului de drept si a nu incalca drepturile sale intelectuale, iar clientului i se va propune o imagine asemanatoare

Clientul/Cumparatorul este cel care trebuie sa-si de-a acordul asupra graficii prin oferirea bunului de tipar. Vanzatorul nu este responsabil pentru eventualele greseli, grafice sau de text, din bunul de tipar, acestea intra in sarcina Clientului/Cumparatorului.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul, Utilizatorul sau Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Versiune valabila incepand cu data de 15 mai 2021.

FELICITARI! Ai primit cadou un VOUCHER ce iti ofera 10% reducere la produsele pe care tocmai le-ai adaugat in cos! (Cupon promotional: IMAGE10)

Stim ca esti interesat de produsele pe care le-ai adaugat in cos! :) Aplica acest voucher la finalizarea cosului de cumparaturi si bucura-te de REDUCERE! Grabeste-te - codul este valabil doar 24 ORE din acest moment! Multumim pentru comanda! PS. Lasa numarul tau de telefon mai jos daca doresti sa-ti preluam RAPID COMANDA sau daca ai intrebari referitoare la produsele din cosul tau!