CATEGORII

Instructiuni de aplicare fototapet autoadeziv si lavabil

 

Recomandam ca aplicarea fototapetului sa fie facuta de 2 persoane pentru a fi mai usor de montat.  Este important sa compuneti modelul pe jos inainte sa aplicati adezivul pe spatele lui ca sa verificati daca modelul are continuitate pe toate fasiile componente

Acest fototapet este recomandat a se monta la interior, unde nu exista umezeala excesiva sau aburi. Suprafata de aplicare trebuie sa fie neteda, uscata, fara praf, grasimi, inegalitati sau fisuri. Peretele trebuie pregatit pentru montaj, acoperit cu lavabil, ce nu contine teflon, silicon sau alte substante care prin natura lor reduc aderenta adezivilor, altfel rezistenta in timp a produselor va fi afectata. Nu se aplica pe peretele care are doar glet, amorsa, rigips sau alte materiale poroase.

Autocolantul se poate aplica si pe alte suprafete netede si uscate precum: lemn cu suprafata neteda, plastic, sticla, plexiglass, ceramica.

Pentru realizarea corespunzatoare a montajului va rugam sa respectati instructiunile pe care le veti primi impreuna cu produsul comandat. Montajul nu este acoperit de garantia oferita!

 

Autocolantul este din PVC, un material flexibil, care se muleaza dupa suprafata pe care este aplicat. Daca suprafata prezinta denivelari, aspectul autocolantului nu va fi neted.

Montajul se poate realiza in spatii cu temperatura minima de 15 grade Celsius. De asemenea, asigurati-va ca autocolantul nu a fost depozitat in spatii cu o temperatura mai scazuta de 15 grade.

PASI DE APLICARE AUTOCOLANT

Aveti nevoie de: racleta cu margine din pasla, cutter, laveta.

1. Curatati suprafata de praf folosind o laveta.

2. Dintr-un capat al autocolantului dezlipiti 5-10 cm din foaia de protectie de pe spate (liner) si lipiti autocolantul pe suprafata de aplicare, fixandu-l in pozitia dorita.

3. Din aproape in aproape, pe masura ce desprindeti foaia de protectie (liner), racletati dinspre centru spre margini pentru a elimina bulele de aer si pentru a-l lipi pe suprafata dorita.

 

Important: Tineti ridicat autocolantul pentru a nu se atinge de suprafata decat atunci cand este apasat cu racleta, pentru a evita formarea bulelor si a cutelor. Daca observati formarea unei bule, desprindeti cu grija portiunea respectiva si racletati din nou pentru a o lipi fara defecte. Daca observati ca a ramas o bula de aer dupa ce ati aplicat tot autocolantul, folosind un ac, intepati usor acea bula si racletati zona respectiva.

Stim ca esti interesat de produsele pe care le-ai adaugat in cos! :)

Oare o reducere de 7% pentru produsele din cosul tau de cumparaturi te va convinge sa finalizezi comanda? Introdu adresa ta de email pentru a salva cosul de cumparaturi si pentru a primi voucherul de reducere din partea noastra!