CATEGORII

FOTOTAPET BLUEBACK

 

Fototapetul reprezinta o varianta de design spectaculos si se poate obtine cu usurinta un decor exceptional cu un efect pe masura. Este ideal pentru orice incapere interioara, fie locuinta personala (sufragerie, dormitor, hol, bucatarie) sau camera de hotel/pensiune, fie spatiu de birou sau spatiu comercial.

Acest fototapet este din hartie speciala Blueback, printat la rezolutie mare astfel incat imaginea redata sa creeze un cadru cat mai real. Fototapetul are o calitate foarte buna a printului, culori vii, iar decorul realizat cu un astfel de fototapet ofera o experienta placuta si o stare de liniste si relaxare.

Fototapetul este semilavabil, se curata cu o carpa moale, uscata fara apa.

Adezivul il primiti GRATUIT!

Pentru a fi usor de montat, fototapetul vine impartit in mai multe fasii verticale (2-4 fasii in functie de dimensiunea acestuia)

Fototapetul se livreaza cu instructiuni de montaj.

Acest fototapet este recomandat a se monta pe peretii interiori ai incaperilor, unde nu exista umezeala excesiva sau aburi. Suprafata de aplicare trebuie sa fie neteda, uscata, fara praf, grasimi , inegalitati sau fisuri. Peretele trebuie pregatit pentru montaj, acoperit cu lavabil ( nu se recomanda aplicarea pe peretele care are doar glet, amorsa, rigips sau alte materiale).

Pentru realizarea corespunzatoare a montajului va rugam sa respectati instructiunile pe care le veti primi impreuna cu produsul comandat, dar si cele pentru prepararea adezivului – informatii trecute pe ambalajul acestuia. Montajul nu este acoperit de garantia oferita!

Intrucat pozele originale sunt landscape, orizontale, pentru anumite dimensiuni alese de dvs se va ajusta (taia) corespunzator din laterale, fara a afecta imaginea centrala a pozei.

*Imaginile au caracter informativ si sunt folosite in scop de prezentare. Produsele nu se afla in stoc, sunt realizate numai in cazul in care exista cerere pe acest produs. Pentru realizarea produsului cu imaginea prezentata se va obtine in prealabil acordul si dreptul de utilizare a acesteia din partea autorului fotografiei. In cazul in care autorul fotografiei nu este de accord cu utilizarea imaginii sale, acest produs nu va fi realizat pentru a nu crea nici un prejudiciu autorului de drept si a nu incalca drepturile sale intelectuale, iar clientului i se va propune o imagine asemanatoare.

Stim ca esti interesat de produsele pe care le-ai adaugat in cos! :)

Oare o reducere de 7% pentru produsele din cosul tau de cumparaturi te va convinge sa finalizezi comanda? Introdu adresa ta de email pentru a salva cosul de cumparaturi si pentru a primi voucherul de reducere din partea noastra!